Vásárlási információk

Kedves Látogatónk!

Az alábbi információkkal a Brendart webüzletünkben történő vásárlásokra vonatkozó tudnivalókat és feltételeket szeretnénk részletezni:

• A vásárlásra kínált termékek lényeges tulajdonságai
• A vásárlásra kínált termékek árai
• Megrendelés
• Kiszállítás-Áruátvétel
• Fizetési módok
• Garancia
• Adatvédelem
• Használati feltételek

Kérjük, a vásárlás előtt gondosan olvassa el az itt foglaltakat. Felhíjuk figyelmét, hogy a Brendart webüzletből történő vásárlásokra csak az alábbi feltételek maradéktalan elfogadása esetén nyílik lehetősége.


A vásárlásra kínált termékek lényeges tulajdonságai

A vásárlásra kínált áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.


A vásárlásra kínált termékek árai

A termékek mellett feltüntetett vételár, az a bruttó fogyasztói ár, amely tartalmazza a 25%-os Általános forgalmi adót.


Megrendelés

A Brendart webüzletünkben vásárlásra kínált termékeket a következő módon tudja megrendelni:

1) Online, webüzletünkön keresztüli elektronikus megrendelőlap utján

Válassza ki az Önnek tetsző modellt, vagy modelleket és tegye a 'Kosár'-ba. A 'Kosár' tartalmát megtekintve a szállítási költség pontos meghatározásához kérjük válassza ki az áruátvétel és a fizetés módjait, majd nyomja meg a 'Tovább' gombot. (Megrendelésének módosítására ill. további termékek vásárlására az online megrendelési folyamat alatt mindig van lehetősége.) Amennyiben Ön már regisztrált vásárlónk, kérjük jelentkezzen be és ellenőrizze a szállítási adatait. Ha Ön új vásárló, kérjük töltse ki a regisztrációs és szállítási adatokat. Megrendelését a Vásárlói Információk elfogadása után a 'Megrendelem' gombra való rákattintással tudja nekünk elküldeni.

2) E-mailben

Amennyiben megrendelését e-mailben szeretné nekünk elküldeni (lsd. 'Kapcsolat' menüpont), kérjük, hogy a kiválasztott termékeket pontosan nevezze meg (termék neve, színe, azonosító, db.-szám stb.). Továbbá kérjük, ismertesse velünk pontos megrendelői adatait is (megrendelő neve, szállítási címe, elérhetőségei stb.) ill. a kívánt fizetési módot (lsd. ‚Fizetési módok' menüpont) és az áruátvétel módját (lsd. ‚Kiszállítás-Áruátvétel' menüpont).

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelése a Polgári Törvénykönyv 211. § (1) bekezdése szerinti ajánlatnak minősül.

Online-megrendelése beérkezéséről azonnal egy automatikus válasz e-mailben értesítjük, mely egyben megrendelésének a visszaigazolása is.

Amennyiben a visszaigazolás a vevő megrendelésének elküldésétől számított legkésőbb 48 órán belül a vevőhöz nem érkezik meg, a vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéskötési kötelezettség alól. Amennyiben a megrendelést visszaigazololó e-mail a vevőhöz megérkezik, a felek között a szerződés az ajánlat (megrendelés) szerinti tartalommal létrejön.


Kiszállítás-Áruátvétel

A bemutatott termékekből legtöbb esetben egy darab áll rendelkezésre, ezek szállítási határideje 4 munkanap.
Amennyiben elkészítendő termékről van szó, annak szállítási határidejéről külön tájékoztatjuk.
A megrendelés teljesítéséről, azaz a kiszállításról a vásárlót e-mailben értesítjük.
Az áruátvételnek következő módjai vannak:

1) Házhozszállítás:
A megrendelt termékeket a Magyar Posta szállítja ki. A posta a terméket a megrendelésben a vásárló által megadott szállítási címre szállítja ki. (Kérjük, szállítási címnek azt a címet adja meg, ahol napközben személyesen elérhető.)
Bruttó 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén szállítási költséget nem számítunk fel. Ezen összeg alatti vásárlás esetén a kiszállítási költség bruttó 1200,- Ft. A fentiek Magyarország egész területére érvényesek.

2) Személyes áruátvétel:
A megrendelt termékek személyes átvételére is lehetőséget nyújtunk, melynek címe a 'Kapcsolat' menüpont alatt található.
Ezen a címen a webüzletünkben kínált összes árucikk megtalálható, ahol szintén kedvére válogathat és nézelődhet. Azonban felhíjuk szíves figyelmét arra, hogy a webüzletünkben feltüntetett akciós ill. kedvezményes árak csak a webüzletünkben történő vásárlásokra érvényesek.

 

Fizetési módok

A megrendelt termékek kifizetésére a következő lehetőségek vannak:

1) Utánvétel:
A megrendelt termék árát ez esetben akkor kell kifizetni, amikor azt a postás kiszállította, és a vevő átvette. Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el a bruttó 10.000,- Ft-ot, és szállítási díjat kell fizetni, a szállítási díj megfizetése is a termék átvételekor esedékes.

2) Készpénzes kifizetés személyes áruátvétel esetében az adott címen.


Garancia - hibás teljesítés

Az általunk forgalmazott termékekre garanciát vállalunk, mellyel a kézhezvétel napjától számított 3 napig élhet.
Ezt követően reklamációval nem élhet.
Kérjünk vásárlónkat, hogy az áruátvételnél vagy közvetlen utána alaposan vizsgálja meg a terméket, és ha bármi hibát tapasztal, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk a 'Kapcsolat' menüpont alatt megadott elérhetőségeinken.

A felmerülő reklamációkat gyorsan és szakszerűen intézzük.

Amennyiben nem az a termék lett kiszállítva, amelyet a vásárló megrendelt, akkor azt haladéktalanul és díjmentesen kicseréljük a megrendeltre. Ennek bizonyítására a vevő részére megküldött megrendelés visszaigazolás szolgál.
Abban az esetben, ha az átvett árucikk bizonyíthatóan a szállítás során sérült, azt is díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Jogos reklamáció esetében természetesen visszatérítjük a vásárló postaköltségét és az alábbiak szerint járunk el:

A hibás árut kicseréljük vagy a vételárat visszafizetjük.Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat a személyes adatokat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat bizalmas kezeljük és egy harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján törtérnik.

 

Figyelemmel arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, nevének és címének nyilvántartását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.


Használati feltételek

Termék árak és tulajdonságok

Az Brendart az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért felelősséget nem vállal. Amennyiben változik egy adott termék ára, a brendart webüzlet tájékoztatja vagy e-mailben, vagy telefonon a vásárlót.
A vásárlásra kínált áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.
Előfordulhat, hogy a fényképeken látott színek árnyalatokkal eltérnek az eredeti termék színeitől, ezért felelősséget nem vállalunk.
A termékek mellett feltüntetett vételár, az bruttó fogyasztói ár, amely tartalmazza az Általános forgalmi adót.
Termékeink bemutatását nagy gondossággal készítjük elő, azonban az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Felelősség korlátozás

A Brendart webüzletben való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
A Brendart semmilyen módon nem felelős az alább felsoroltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

Bármilyen

• működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Brendart webshop akadálytalan működését és a vásárlást

• meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon

• programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Bármely

• levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése

• szoftver nem megfelelő működése.

A brendart.hu

• nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a brendart webüzlethez való csatlakozás miatt következett be

• nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll

• szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Brendart webshopban történt megjelentés időpontjától lép életbe

• nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt

Egyedül a vásárló felelős a Brendart webüzlethez való kapcsolódásáért és az ebben való vásárlásért.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Brendart webüzletben.

Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Brendart webüzlet szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

Remélem, hogy elnyertük bizalmát és hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!